Wie zijn wij?
Mathieu Verwilghen, General Manager van MV Coaching, stelt zich voor
Foto Mathieu Verwilghen

Foto Mathieu Verwilghen

Ik ben mijn carrière in de vastgoedsector in 1981 gestart. Na vijf jaar had ik 16 kantoren en werkte ik met meer dan 180 medewerkers.

Ik ben reeds in 1983 begonnen met het geven van commerciële opleidingen en trainingen en in 1986 met het begeleiden van zaakvoerders via consulting&coaching.

In 1995 heb ik beslist om een stap verder te gaan in mijn leven professioneel en persoonlijk leven en heb ik het CENTURY 21 concept in België gelanceerd. 20 jaar later telt de organisatie in België meer dan 190 kantoren en 800 medewerkers.

In 2014 heb ik mijn droom waar gemaakt. Om mijn ervaring te delen met zelfstandige ondernemers en bedrijfsleiders uit allerlei sectoren heb ik MV Coaching opgericht.

“If you really want to do something, you will find a way.
If you don’t, you’ll find an excuse.”
Jim Rohn


Synergie met Immoversity

immoversity-logo

Samen creëren we een synergie die gebaseerd is op het jonge, vooruitstrevende dynamisme gecombineerd met een fundering bestaande uit ervaring, levenswijsheid en het ontbrekende puzzelstuk om marktleiderschap te verzekeren.

www.immoversity.be